Sinterklaasfeest Beuningen

Sinterklaasfeest Beuningen

De gemeente Beuningen heeft voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar die gebruik maken van het Kindpakket een geslaagd Sinterklaasfeest georganiseerd.

Via de website van het Kindpakket werd de actie onder de aandacht gebracht en konden ouders, verzorgers of leerkrachten de kinderen aanmelden. Halverwege de aanmeldingstermijn is door een gerichte mailing naar de doelgroep vanuit het Kindpakket iedereen nog eens aangespoord om zich aan te melden. Uiteindelijk had op de sluitingsdatum het grootste deel zich daadwerkelijk ingeschreven. Vanuit het Kindpakket is daarna een lijst met naam, geslacht en leeftijd opgeleverd zodat gericht de juiste cadeaus ingekocht konden worden.

En daarna stond niets een geweldig kinderfeest in Theater de Molen meer in de weg. Een mooi voorbeeld van hoe met het Kindpakket met beperkte inspanning een geslaagde eenmalige actie georganiseerd kan worden.

Alle foto’s Edgar Driesen

 

Vanzelfsprekend was Bureau Minimaregelingen met een delegatie present om mee te genieten van deze happening, de Sint de hand te schudden en een handvol pepernoten te bemachtigen.