Gemeenten

In Nederland worden duizenden mensen dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van armoede. En die zijn vaak schrijnend. Al deze mensen verdienen de kans op een makkelijker, lichter leven. Gemeenten maken zich dan ook sterk voor allerlei vormen van ondersteuning voor mensen met een laag inkomen. Bij Internexxt vinden we het belangrijk dat deze hulp optimaal gebruikt kan worden door minima. Dat betekent dat gemeentelijke regelingen vindbaar, eenduidig, toegankelijk, gebruiksvriendelijk en begrijpelijk moeten zijn. Omdat de bijdrage van lokale ondernemers, scholen en hulporganisaties van onschatbare waarde is voor kwetsbare inwoners, moet er daarnaast voldoende ruimte zijn om een krachtig sociaal netwerk te ontsluiten. Met als voorwaarde dat iedere schakel doet waar hij goed in is en geen onnodige administratieve last hoeft te dragen.

Beuningen

Kindpakket Beuningen is een samenwerking tussen de gemeente, lokale ondernemers, scholen, (sport)verenigingen en wordt uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://beuningen.mijnkindpakket.nl

Lees meer
Veenendaal

De Minimaregelingen voor Veenendaal worden al geruime tijd uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://veenendaal.minimaregelingen.nl

Lees meer
Veenendaal

Het Kindpakket Veenendaal is een zelfstandige regeling van de gemeente en wordt uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://veenendaal.mijnkindpakket.nl

Lees meer
Rhenen

De Minimaregelingen voor Rhenen worden al geruime tijd uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://rhenen.minimaregelingen.nl

Lees meer
Rhenen

Het Kindpakket Rhenen is een zelfstandige regeling met samenwerking tussen de gemeente, lokale ondernemers, scholen, (sport)verenigingen en wordt uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://rhenen.mijnkindpakket.nl

Lees meer
Renswoude

De uitvoering van de Geld-Terug-Regeling voor de Gemeente Renswoude via Bureau Minimaregelingen is al in 2013 gestart.

https://renswoude.minimaregelingen.nl/

Lees meer
Goeree-Overflakkee

Kindpakket Goeree-Overflakkee is een samenwerking tussen de gemeente, lokale ondernemers, scholen, (sport)verenigingen en wordt uitgevoerd door Bureau Minimaregelingen.

https://goeree-overflakkee.mijnkindpakket.nl

Lees meer